Collines de Provence

Collines de Provence is geïnspireerd door unieke flora van de Provence: wilde irissen, verse vijgen, rozemarijn, jeneverbes, citroen verbena en bloemen zoals lavendel en zonneroosje.

Collines de Provence is een “Parfumeur Botaniste”, die natuurlijke geuren creëert om het huis heerlijk te laten ruiken.

Er zijn 4 series:

  1. Purifying – De ‘Purifying’ serie is gebaseerd op een unieke combinatie van een witte bloemen parfum uit de beroemde en toonaangevende parfumstad Grasse en 8 zuiverende en ontspannende essentiële oliën (Bergamot, Sinaasappel, Mandarijn, Sandelhout, Bittersinaasappel, Bittersinaasappelblad, Verbena en Citroen).
  2. Accords Parfumés – een kleurrijke en elegante serie van plantaardige geurkaarsen, geurstokjes en interieur parfums gebaseerd op de geuren en kleuren van de okergronden in de Provence;
  3. Les Naturelles – geurstokjes, interieur parfums en plantaardige geurkaarsen in een fraaie verpakking in de geuren Olijfhout, Ceder, Pioenroos, Fruit & Berry, Witte thee en Verbena;
  4. Secrets d’Armoire – Geurstokjes en interieur parfums voor de slaapkamer en de linnenkast in drie zachte geuren: Linen Flower, Cotton Cloud and Silk Feather.

Toont alle 89 resultaten