COSMOS NATURAL gecertificeerde ALEPPO ZEEP


DE MOOISTE KLASSIEKER VOOR JE HUID

De beste beautyrituelen ontstonden lang geleden – de allerbesten blijven altijd bestaan. Nog voor onze jaartelling gebruikte Cleopatra zeep uit Aleppo om haar huid mooi en fluweelzacht te maken. Vandaag kunnen wij hetzelfde doen. Aleppo Soap Co maakt zeep die als enige COSMOS NAT is gecertificeerd. Daarmee zijn ze uniek. De zeep wordt op precies dezelfde ambachtelijke manier als dat in de oudheid gebeurde gemaakt. Prachtige, handgemaakte zepen uit Syrië met olijfolie en laurierbes die mild reinigen en de huid tot rust brengen. Ook dat wist Cleo, want al die baddersessies waren stiekem bedoeld om haar moeilijke huid de uitstraling van een perzikje te geven.  

Groen hart

Olijfolie en laurierbesolie werken samen om de huid te verzorgen en heerlijk zacht te maken. Naast de COSMOS NAT Olijf & Laurier Aleppo Zeep voor in huis, tuin en keuken, zijn er ook zepen met een hoger percentage laurierbesolie. De 20% Aleppo COSMOS NAT Zeep is extra mild en ideaal voor de droge, snel geïrriteerde en gevoelige huid en de exclusieve 30% Aleppo Zeep is de rijkste formule die helpt acne, psoriasis of eczeem te verminderen. Het productieproces is door de eeuwen heen niet veranderd. In traditionele ketels verzeept olijfolie langzaam tot een pasta, aan het einde van het kookproces wordt laurierbesolie vol vetzuren, antioxidanten en vitaminen toegevoegd. De pasta wordt uitgegoten om af te koelen, in blokken gesneden, met de hand gestempeld en gestapeld om negen maanden in de open lucht te rijpen. Zo krijgt de zeep zijn karakteristieke bruine kleur, terwijl het hart zacht en groen blijft. 

Deze producten met olijf en laurier zijn plantaardig, zonder chemische toevoegingen, kleurstoffen, parfum, palmolie, oplos- of conserveringsmiddelen. De  Aleppo COSMOS NAT gecertificeerde range is duurzaam, hypoallergeen en milieuvriendelijk en bestaat uit:

  • Aleppo Zeep Olijf & Laurier COSMOS NAT in doosje van 190 gram
  • Aleppo 20% Zeep COSMOS NAT in doosje van 190 gram