Marius Fabre, Tadé en Collines de Provence in het nieuws

Nieuws en acties en tijdschriften artikelen over Savon de Provence, Marius Fabre, Tadé en Collines de Provence.


Elke dag op mijn werk krijg ik weer een laag make-up op mijn gezicht gesmeerd. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten zijn deze meeste producten niet per se goed voor je gezondheid. De afgelopen jaren hoor je steeds vaker over verkeerde producten met kankerverwekkende stoffen zoals paraben, sodium sulfate en wordt men meer en meer bewust wat voor een effect al […]

Model Cato van Ee deelt haar geheim: zo krijg je ...


Tadé importeert sociaal en economisch geëngageerd Savon d’Alep. Tadé garandeert dat alle ALEP TADE en ALEPPO SOAP CO zeep ook echt uit Syrië komt. Lees hieronder meer:

Aleppo Soap gegarandeerd uit Syrië

Het tijdschrift Mediterranee schenkt vrolijke aandacht aan Tadé’s hamam doeken en rode klei masker.

Tijdschrift Mediterranee


Advertentie Hutspot voor Marius Fabre Savon de Provence
Savon de Provence adverteert in Mos: een Hutspot publicatie In de mooie Hutspot / Mos uitgave is Savon de Provence paginagroot aanwezig met de bijgaande advertentie.

Hutspot Marius Fabre advertentieJournalist Erwin Polderman schrijft in het artikel Duurzame schoonmaakkriebels in het blad De Betere Wereld nummer 2 over onze Marius Fabre zeep: Een van de beste middeltjes uit vervlogen tijden, en ook nu volop verkrijgbaar, is het zogenaamde Marseillezeep, oftewel Savon de Marseille. Bruikbaar als wasmiddel, huid- en haarverzorging en in combinatie met gewone soda kan je er zelfs je toilet mee […]

De Betere Wereld over Marius Fabre zeep


In het april/mei nummer 2014 van het tijdschrift Buitenleven wordt onze L’Atelier de Marius handcrème aanbevolen: de handcrème is gemaakt van olijfolie, karitéboter en calendula. Biologisch afbreekbaar en veilig voor huid en milieu.

Buitenleven over de Marius Fabre Atelier handcrème
In het maart 2013 nummer van het tijdschrift Buitenleven wordt onze zwarte olijfoliezeep als alleskunner geroemd. Onze 100% natuurlijke zwarte zeep ‘Savon Noir’ zonder kleurstoffen en toegevoegde producten maakt fantastisch schoon: natuursteen, leren jassen, tuinmeubilair en ga zo maar door. De zwarte zeep is ook te gebruiken als een shampoo voor uw huisdier, hij wordt door Franse dierenartsen aangeraden.

Buitenleven over zwarte olijfoliezeep