Marius Fabre, Tadé en Collines de Provence in het nieuws

Nieuws en acties en tijdschriften artikelen over Savon de Provence, Marius Fabre, Tadé en Collines de Provence.
Natuurlijke zeep voor iedereen: Shampoo voor de hond, vlekverwijderaar voor kleding en reiniger voor de vloer - de beroemde savon noir van het familiebedrijf Marius Fabre is even natuurlijk als multifunctioneel. Deze pure, zwarte olijfzeep op basis van plantaardige oliën wordt gemaakt in de oudste zeepfabriek van Frankrijk en bevat geen toegevoegde geur- en kleursotffen of andere narigheid. Zacht voor de huid, maar ok voor het parket of je leren jas.

Natuurlijke zeep voor iedereen – Zwarte zeep in het nieuws

Aleppo zeep blog op nudge.nl
Ook bij het kiezen van je zeep kun werken aan een betere wereld. Neem bijvoorbeeld Aleppozeep: die wordt met de hand gemaakt van natuurlijke ingrediënten volgens eeuwenoud recept, en het helpt daarmee de lokale bevolking van een stad in wederopbouw.

7 redenen om te kiezen voor eerlijke olijfoliezeep uit AleppoToen ik de doos waar de zeep in zat uitpakte, kwam er een geur uit de doos de me meteen deed denken aan witte lakens aan de waslijn, zo’n hele duidelijke zeepgeur. Dat klinkt misschien wat ouderwets, maar ik vind het wel lekker. Ik bewaar de zeep nu dicht bij de laptop, zodat ik de geur nog een tijdje kan vasthouden. De zepen zijn allemaal plantaardig, veel zijn biologisch (Ecocert) en ze worden gemaakt in Frankrijk. Er is zeep op palmoliebasis en op olijfoliebasis. Die laatste zijn palmolie vrij, dat staat ook op de verpakking. De zeep bevat geen kleurstoffen, geen parfum en geen andere gekke dingen.

Laurie test Marius Fabre en Aleppo Soap CoElke dag op mijn werk krijg ik weer een laag make-up op mijn gezicht gesmeerd. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten zijn deze meeste producten niet per se goed voor je gezondheid. De afgelopen jaren hoor je steeds vaker over verkeerde producten met kankerverwekkende stoffen zoals paraben, sodium sulfate en wordt men meer en meer bewust wat voor een effect al […]

Model Cato van Ee deelt haar geheim: zo krijg je ...Tadé importeert sociaal en economisch geëngageerd Savon d’Alep. Tadé garandeert dat alle ALEP TADE en ALEPPO SOAP CO zeep ook echt uit Syrië komt. Lees hieronder:

Aleppo Soap gegarandeerd uit Syrië

Het tijdschrift Mediterranee schenkt vrolijke aandacht aan Tadé’s hamam doeken en rode klei masker.

Tijdschrift Mediterranee


Advertentie Hutspot voor Marius Fabre Savon de Provence
Savon de Provence adverteert in Mos: een Hutspot publicatie In de mooie Hutspot / Mos uitgave is Savon de Provence paginagroot aanwezig met de bijgaande advertentie.

Hutspot Marius Fabre advertentie


Journalist Erwin Polderman schrijft in het artikel Duurzame schoonmaakkriebels in het blad De Betere Wereld nummer 2 over onze Marius Fabre zeep: Een van de beste middeltjes uit vervlogen tijden, en ook nu volop verkrijgbaar, is het zogenaamde Marseillezeep, oftewel Savon de Marseille. Bruikbaar als wasmiddel, huid- en haarverzorging en in combinatie met gewone soda kan je er zelfs je toilet mee […]

De Betere Wereld over Marius Fabre zeepIn het april/mei nummer 2014 van het tijdschrift Buitenleven wordt onze L’Atelier de Marius handcrème aanbevolen: de handcrème is gemaakt van olijfolie, karitéboter en calendula. Biologisch afbreekbaar en veilig voor huid en milieu.

Buitenleven over de Marius Fabre Atelier handcrèmeIn het maart 2013 nummer van het tijdschrift Buitenleven wordt onze zwarte olijfoliezeep als alleskunner geroemd. Onze 100% natuurlijke zwarte zeep ‘Savon Noir’ zonder kleurstoffen en toegevoegde producten maakt fantastisch schoon: natuursteen, leren jassen, tuinmeubilair en ga zo maar door. De zwarte zeep is ook te gebruiken als een shampoo voor uw huisdier, hij wordt door Franse dierenartsen aangeraden.

Buitenleven over zwarte olijfoliezeep