Collines de Provence


Collines de Provence is geïnspireerd door unieke flora van de Provence: wilde irissen, verse vijgen, rozemarijn, jeneverbes, citroen verbena en bloemen zoals lavendel en zonneroosje.

Collines de Provence is een “Parfumeur Botaniste”, die natuurlijke geuren creëert om het huis heerlijk te laten ruiken.

Er zijn 3 series:

  1. Accords Parfumés – een kleurrijke en elegante serie van plantaardige geurkaarsen, geurstokjes en interieur parfums gebaseerd op de geuren en kleuren van de okergronden in de Provence;
  2. Les Naturelles – geurstokjes, interieur parfums en plantaardige geurkaarsen in een fraaie verpakking in de geuren Olijfhout, Ceder, Pioenroos, Fruit & Berry, Witte thee en Verbena;
  3. Secrets d’Armoire – Geurstokjes en interieur parfums voor de slaapkamer en de linnenkast in drie zachte geuren: Linen Flower, Cotton Cloud and Silk Feather.

Over het merk Collines de Provence

Dertig mannen en vrouwen werken achter de schermen om u de hoogste kwaliteit producten te brengen. Het ecosysteem rond Collines de Provence in Mane, Haute Provence, wordt gevoed door en voor natuurlijke geuren: leveranciers van grondstoffen, ambachtslieden, glasblazers, borduurders en nog veel meer. Van het eerste begin van het product tot aan de handafwerking in ons eigen atelier, iedereen is gedreven door een passie voor excellentie en hoogwaardige materialen.