PABIO20GR100 | Pain d’Alep 20%

Artikelnummer: PABIO20GR100 Categorieën: ,

Beschrijving

Pain d’Alep 20% in papier · COSMOS NAT

Fantastisch voor alle huidtypes, dankzij een eeuwenoude en onveranderde knowhow. De zeep heeft 20% laurierbesolie en is geschikt voor alle huidtypes, met name de gevoelige huid.

Het hoge percentage laurierbesolie (20%) in de zeep heeft een heilzame werking, hoe hoger het percentage hoe zachter en heilzamer de zeep.

COSMOS is een Europese standard voor natuurcosmetica. De COSMOS Natural producten moeten voldoen aan onderstaande voorwaarden:
• Ze moeten bio afbreekbaar zijn en volkomen veilig en respectvol voor het milieu.
• Er is een streng verbod op het verwerken van schadelijke stoffen.
• Dierenwelzijn is belangrijk en er wordt niet op dieren getest.
• Er zijn strenge eisen op het gebied van verpakking en materialen en afbreekbaarheid.
• De COSMOS-certificering wordt door onafhankelijke organisaties uitgevoerd.

U herkent Aleppo zeep aan de donkere, harde buitenkant en het zachte, groene hart. De zeep bestaat uit uitsluitend olijfolie en laurierbesolie. Zij bevat essentiële vetzuren, antioxidanten en is rijk aan vitamine E.

Aleppo zeep is volledig biologisch afbreekbaar, bevat geen kunstmatige toevoegingen en geen geur- en kleurstoffen. Zij geeft de huid een ongeëvenaarde zachtheid en reinigt zonder te irriteren.De zeep is geschikt voor alle huidtypes, ook voor de droge en de gevoelige huid. Het specifieke karakter van de zeep is te danken aan de hoeveelheid laurierbesolie. Olijfolie is gezond en goed voor huid en haar. Laurierbesolie is bacteriedodend, fungicide (schimmeldodend) en antiviraal. Daarom heeft Aleppo zeep een gunstig effect op acné, mycose, psoriasis en andere huidproblemen.

De zeep is geschikt voor volwassenen, maar ook voor kinderen en baby’’s. Aleppo zeep wordt vaak voorgeschreven door artsen en consultatiebureaus.

Tevens is Alepzeep een natuurlijk anti-mot middel. Kan ook gebruikt worden het wassen van haren en het wassen van kleding.

Aleppo Soap Co garandeert dat deze alep zeep daadwerkelijk uit Aleppo komt. De laurierbesolie in de zeep heeft een heilzame werking.

Extra informatie

Leverancier

Bestelaantal

Inhoud / gewicht