NET2PSD | Duopak vlekkenzeep

Artikelnummer: NET2PSD Categorieën: ,

Beschrijving

Twee vlekkenzepen: ‘groen met terre’ & ‘wit met baking soda’

Een pak met twee vlekkenzepen om echt alle vlekken aan te kunnen: een Groene Marseillezeep met Terre de Sommières en een Witte Marseillezeep met zo’n 10-15% zuiveringszout.
De witte Marseillezeep met zuiveringszout is effectief om vlekken op wit linnen te verwijderen. Met name geschikt voor vlekken van bloed, vet of wijn.
De groene Marseillezeep met Terre de Sommières is ideaal voor donkere kleding. Terre de Sommières is een bijna magisch kleipoeder uit het Franse dorpje Sommières met de eigenschap dat het uitstekend vet en vocht opneemt.
De zepen bevatten geen kleurstoffen, geen toegevoegde geurstoffen, geen conserveringsmiddelen, geen chemische toevoegingen en geen palmolie.

Gebruiksaanwijzing
• Maak de vlek en de vlekkenzeep met koud water nat
• Wrijf de zeep over de vlek en laat een paar uur intrekken
• Was het wasgoed vervolgens in de wasmachine voor een perfect schoon resultaat!


De echte Savon de Marseille zeep herkent u aan het logo van de ‘’Union des Professionnels du Savon de Marseille’’. Dit logo garandeert dat de zeep is gemaakt door de natuurlijke plantaardige oliën te koken in een traditionele ambachtelijke grote ketel in de Marseille regio; zonder toevoegingen van parfum, kleurstof en conserveringsmiddelen.
savon de marseille Logo-final-460x460

Extra informatie

Leverancier

Bestelaantal

Inhoud / gewicht