C0201-FLI | Linen Flower

Artikelnummer: C0201-FLI Categorieën: ,

Beschrijving

Bouquet Parfumé – diffuser met geurstokjes – Linen Flower

De diffuser met geurstokjes hult uw interieur in een wolk van zachte en delicate geuren. De geuren zijn speciaal ontwikkeld om een dromerige, rustige sfeer van welbehagen te creëren in uw huis. De diffuser is ideaal voor de slaapkamer, de badkamer of een andere kamer in uw huis.

Gebruiksadvies
Zet de rotan stokjes in het flesje met de aromatische essence. De rotan stokjes absorberen de geur door capillaire werking en geven vervolgens langzaam een delicate geur af voor ongeveer 1 tot 2 maanden onder normale gebruiksomstandigheden. Om de geur intensiteit te verhogen, kunt u de stokjes van tijd tot tijd omdraaien.

Het flesje kan worden bijgevuld met de navulverpakking van Collines de Provence. We raden u aan dan ook de rotan stokjes te vervangen, aangezien deze na verloop van tijd verzadigd raken.

Linen Flower: een geur die zich ontvouwt met een topnoot van een exotisch akkoord met een hint van kokos, gevolgd door een brede, zoete hartnoot van mimosa en iris en eindigt in een warme, sensuele basisnoot van cederhout, amber en muskus.

Extra informatie

Leverancier

Bestelaantal

Inhoud / gewicht