ASFORM40 | Houtskoolzeep

Artikelnummer: ASFORM40 Categorieën: ,

Beschrijving

Savon d’Alep Charbon Détox – houtskoolzeep

Savon d’Alep Charbon Détox – houtskoolzeep van 150 gram.

Unieke Aleppozeep verrijkt met actieve houtskool. Geschikt voor alle huidtypes, vooral de gemengde of vette huid.

Hier is een natuurlijk antwoord op de problemen van een vette of acnegevoelige huid. Door het sterke adsorptievermogen van houtskoolpoeder kan het alle onzuiverheden uit de opperhuid opnemen. De huid wordt gezuiverd door de houtskool en diep gehydrateerd door de olijf- en laurierbesolie.

Ongeëvenaard in de natuur: koolstof, het bestanddeel van houtskoolpoeder, houdt de gifstoffen vast die aanwezig zijn in de vette en gecombineerde huid. Door dagelijks gebruik van deze Aleppo-zeep kunt u een huid krijgen die vrij is van onzuiverheden en fluweelzacht is, dankzij de gecombineerde en weldadige werking van olijf- en laurierolie.

Extra puur, 100% van alle ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. Het is gegarandeerd zonder geurstoffen en palmolie. Reinigt de huid uiterst doeltreffend. Met name een aanrader voor dagelijkse verzorging om onzuiverheden in het gezicht te bestrijden. Voor tiener- en acne gevoelige huid. Herstelt de frisheid en de uitstraling van de huid.

Natuurlijke houtskool bestrijdt de verstopping van de poriën, adsorbeert overtollig talg en reinigt de huid grondig met behoud van de hydrolipidenfilm.

Gebruiksaanwijzing: te gebruiken als dagelijkse verzorging voor lichaam en gezicht. Aanbrengen door middel van cirkelvormige massage op de vochtige huid en enkele ogenblikken laten intrekken zodat de opperhuid kan profiteren van de ontgiftende kracht van houtskool met zijn hoge absorptievermogen. Goed afspoelen.

Ingrediënten : sodium olivate, aqua (water), sodium laurate, laurus nobilis (laurier) fruit oil, glycerin, charcoal (houtskool) powder, olea europaea (olijf) fruit oil, sodium hydroxide. 100% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong.

Extra informatie

Leverancier

Bestelaantal

Inhoud / gewicht