ASALEP04 | 30% Aleppo zeep

Artikelnummer: ASALEP04 Categorieën: ,

Beschrijving

Savon d’Alep met 30% laurier

U herkent Aleppo zeep aan de donkere, harde buitenkant en het zachte, groene hart. De zeep bestaat uit uitsluitend olijfolie en laurierbesolie. Zij bevat essentiële vetzuren, antioxidanten en is rijk aan vitamine E.

Aleppo zeep is volledig biologisch afbreekbaar, bevat geen kunstmatige toevoegingen en geen geur- en kleurstoffen. Zij geeft de huid een ongeëvenaarde zachtheid en reinigt zonder te irriteren.

De zeep is geschikt voor alle huidtypes, ook voor de droge en de gevoelige huid. Het specifieke karakter van de zeep is te danken aan de hoeveelheid laurierbesolie. Olijfolie is gezond en goed voor huid en haar. Laurierbesolie is bacteriedodend, fungicide (schimmeldodend) en antiviraal. Daarom heeft Aleppo zeep een gunstig effect op acné, mycose, psoriasis en andere huidproblemen.

De zeep is geschikt voor volwassenen, maar ook voor kinderen en baby’’s. Aleppo zeep wordt vaak voorgeschreven door artsen en consultatiebureaus.

Aleppo Soap Co garandeert dat deze alep zeep daadwerkelijk uit Aleppo komt. De laurierbesolie in de zeep heeft een heilzame werking.

Alep zeep wordt ook wel genoemd ‘Cleopatra’s zeep’ of ‘groen goud’. Deze hoge kwaliteit olijf- en laurierbes-olie (30%) zeep is rijk aan vitamines en vetzuren. De zeep geeft een zachte en fluwelige huid.  Deze 30% zeep is ideaal voor kwetsbare, moeilijke huiden. De zeep beschermt de huid en zorgt voor een natuurlijke vochtbalans. Geschikt voor de hele familie. Tevens een natuurlijk anti-mot middel. Kan ook gebruikt worden het wassen van haren en het wassen van kleding.

Plasticvrij verpakt

Extra informatie

Leverancier

Bestelaantal

Inhoud / gewicht